Afrodite
Vandkunst og skulpturer

Den healende have

En vandkunst i form af vandtrapper i haven skaber oaser for mennesker og giver et rigt dyreliv.

Der er en tendens til at vi ønsker at tilbringe mere tid udendørs end vi tidligere har gjort. Det er derfor blevet almindeligt at vi indretter vores haver og terrasser som uderum. I den forbindelse er der stigende interesse for vandtrapperne, der med deres behagelige rislen skaber en oplevelse af ro og harmoni i haven.

Vandtrapperne kan leveres i mange størrelser og passer både til store og små haver og damme. De forskellige vandtrapper giver - alt efter deres udformning og størrelse, en lyd der kan være dynamisk brusende eller blidt rislende, og du vil altid kunne tilpasse den netop din have.

 


Her viser jeg nogle eksempler på hvordan vandtrapperne kan integreres ved havedamme. Har man ikke en havedam, kan vandtrapperne leveres med sokler og et kar, og stilles op på en terrasse. - det er en meget enkel måde at få et vandarrangement på!At opstille fuglebade er jo endnu en måde hvorpå man kan skabe vand i haven. - Så snart der er vand er der fugle der bader og drikker! De skulpturelle fuglebade jeg skaber, er smukke at se på både sommer og vinter.