Afrodite
Vandkunst og skulpturer

Danmarks bedste venteværelse

TV- læge Peter Qvortrup Geisling fra Lægens bord, bad seerne om at udpege Danmarks bedste venteværelse - samtidig med at de beskrev hvad det var der gjorde at netop dette venteværelse var så godt!

Mange seere skrev ind og fortalte om venteværelset hos læge Finn Reinau i Juelsminde. Sammen med sin hustru, Lise-Lotte har han skabt nogle unikke omgivelser, "som man får det godt af", beskriver flere seere.

Her er rislende vandtrapper og grønne planter, dæmpet musik og lyse farver. Bare det at sidde der, gør at man får det bedre!

Utraditionelt:

For 3 år siden besluttede Finn og Lise-Lotte Reinau at de ville skabe et rart sted for patienterne at opholde sig inden de skulle ind til lægen. Det blev til en kombineret udestue og atriumgård, der behageligt leder tankerne hen på alt andet end sygdom. Her er en vandkunst hvis blide rislen får en til at slappe af. Her er grønne planter, "hængende haver" og smukke møbler; her er blid musik og lyse farver. Her er frit udsyn til lægens private have, med masser af smukke planter. Her er kort sagt smukt.

Venteværelset hos læge Finn Reinau i Juelsminde blev derfor valgt til Danmarks bedste venteværelse.